Biografie

Grytz & Grize, ofwel jonge blom Grytsje Melchers en oude rot Douwe van der Werff (ooit nog met Piter Wilkens in Okke Hel, een van de eerste Friestalige popgroepen), zijn al sinds 2010 actief. Ze maakten een paar cd’s met eigen, Friestalige werk, maar op feesten en partijen doen ze net zo lief een greep in de rijkgevulde mand met Engelstalige popklassiekers. Van de jaren zestig tot en met nu.

De optredens van Grytz & Grize zijn energiek en veelzijdig. Een greep uit het repertoire: Elvis Presley, Tina Turner, the Beatles, maar ook Adele, Jason MrAz en Amy Winehouse. Het repertoire wordt altijd aangepast aan de gelegenheid en het publiek, en is bovendien ook geschikt voor themafeesten. 

Grytz & Grize werken samen met een aantal vaste muzikanten waardoor de formatie per gelegenheid aangepast kan worden: met duo, trio of band wordt u muzikaal verwend! 

Muziek op Maat - Geschikt voor al uw feesten en partijen!

Tijdens een diner ofexpositie? We komen graag als duo.
Verjaardagsfeest in uw tuin? We komen graag als duo met drummer.
Bruiloft? We komen graag met de band! (4 of 5-mansformatie) 
Dorpsfeest? We komen graag met de band! (4 of 5-mansformatie)

We kunnen optreden in de meest uiteenlopende formaties. Ook het repertoire kan wisselen: van Friestalige luisterliedjes tot Engelstalige, swingende muziek!
Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op!